Ens acomiadem de Luca

Avuí ha segut un dia molt trist perquè es l'últim dia que Luca ve a l'escola, demà se'n va a Frankfurt, Alemanya. Tots estavem un poc emocionats: Nerea L. li ha fet un rollet de la magdalena ja que no estarà a festes; entre tots li hem fet un llibret amb dibuixos i li hem escrit una frase bonica, li hem donats besets... i ja a la vesprada ens hem dit adeu amb un gran abraç.

Luca, et trobarem a faltar!

La momia

Aquest matí ha aparegut per classe la mòmia, creem que de Tutankamon (o de Hugokamon). Ha sortit del sarcòfag del passadís i s'ha passejat per la classe dels lleons i dels avions; esperem que torne altre dia, aquesta o qualsevol altra mòmia.

Els rollets de Nerea P.

Nerea ens ha convidat a rollets que va fer ahir diumenge amb la seva iaia; ens ha explicat que la massa la va fer la iaia i que ella li va ajudar a fer la forma de rosquilleta.

Que bons que estaven!


Luca

Luca es va a Frankfurt a viure, estem contents per ell però l'anem a trobar molt a faltar. Ens ha portat una coca i batuts per a despedir-se de tots nosaltres; el dimecres, que es l'últim dia que vindrà al cole, serem nosaltres els que li fem l'acomiadament.

Natalicis de febrer

I avuí de vesprada hem celebrat tots els natalicis del mes de febrer, el de Carlos, Naomy i Adrian.

Quina coca més bona i divertida ha fet Belén; dins era de colorins, com l'arc de sant martí.

Moltes felicitats o happy birthday to you, com canten els avions al video:

Dia de l'hort

Com que es dimecres ens toca hort. Els que ens hem quedat en la classe continuem fent el cartell per guarnir la vidrera que dona a l'hort amb el nom de: HORT DELS PEPES i els companys que han anat a l'hort ens han contat que els Pepes estan preocupats perquè els pardals s'estan menjant la collita així que hem decidit que hem de fer un espantaocells ja!

Espècies

A l'antic Egipte comerciaven amb plata, or, animals... i també amb espècies. Clara ens ha portat una espècia que utilitzem a casa: el pebre roig, que bo en pa, oli i sal! I Lucia S. també ha portat unes quantes espècies aquesta vesprada: canyella, vainilla, cardamom i nou moscada:

Natalici de Naomy



CARNESTOLTES 2012






Com que estem estudiant Egipte ens hem disfressat de faraons i faraones

FELICITATS CARLOS!

Carlos ha complit 6 anys avuí 15 de febrer. Al dossier l'hem vist en una foto amb corbata i molt mudat perquè batejaven a Clara, la seva germana; ens ha explicat que les seves aficions son: la guitarra, jugar a fúbtol, cuinar i fer teatre.
Moltes felicitats Carlos!!!


Hort dels Pepes

Avuí per fí hem col·locat a la finestra que dona a l'hort, el nostre arbre de la pau. Ara ens queda fer el cartell amb el nom de l'hort, que ja el tenim clar des del curs passat: L'HORT DELS PEPES.
Els companys que han anat a l'hort ens han portat pèssols i faves i hem pogut vore la diferència.


NATALICI D'ADRIAN


El cargol i la fulleta de poliol

Per fi hem representat davant els companys de la classe dels avions que van a religió i de la classe dels lleons l'obra de teatre "El cargol i la fulleta de poliol" que durant tant de temps hem estat assajant.
La veritat es que son uns artistes i ho han fet molt bé però no tenim cap foto, sols de quan ens estem bebent el poliol:


MAGDALENES

Paula i la seva avia han fet magdalenes per a la classe. Estaven molt requetebones, em sembla que hem de convidar a la iaia al taller de cuina per a que ens ensenye a fer magdalenes.

Moltes gràcies!


Raulet

Després de molts dies esperant que Raul ens ensenyara la moto que li va portar el Pare Noel, per fí (seu ha guanyat) l'ha portat al cole i ens ha mostrat com la condueix... això sí, amb el casc que es molt important.

Ja pot tremolar Fernando Alonso que arriba Raulet!

Suc de mandarina

Com que l'avi de Lidón ens va portar mandarines l'altre dia, avuí mentre el grup de companys estava amb els avis a l'hort, hem suc. Que ve ens anirà per previndre els constipats ara que ens vindrà el fred.

Moltes gràcies avi Pepe!!!!