A COMPRAR A MERCADONA

Avuí dijous, per fi, hem pogut anar a Mercadona a fer la compra. Ja teniem la llista del que anavem a comprar i hem afegit una comanda de la classe dels lleons: carabassa i moniato.

La veritat es que aquestos avions ja estan ben acostumats a fer la compra perquè sabien perfectament on estava la pescateria.

A la pescateria ens ha ates Loli, la pescatera. Ha contestat a totes les preguntes que li han fet els avions i ens ha recomanat que comprarem un peix que es diu roger (salmonete) per vore'l per dins. També hem comprat musclos i unes cloïsses que ens ha dit Marisa que ens faria. Després hem passat per la secció de llandetes i hem comprat: sardinillas, tonyina i calamar en su tinta. Al final hem anat a la verduleria i hem comprat la carabassa que ens han demanat la classe dels lleons però no el moniato perquè no hi havia.

Quan hem tornat al cole, hem deixat els musclos i les cloïsses a la nevera per a fer-les demà i el peix l'hem portat a la classe per vore'l. Demà en tranquilitat, estudiarem el peix per dins.

(sols voreu aquestes fotos perquè dins de Mercadona no ens han deixat fer cap).

1 comentari:

  1. De segur que mai li havien fet tantes preguntes a Loli. Les mamis també hem aprés coses interesants.
    La veritat és que el salmonete és un poc xicotet per a tants avionets, però segur que li traeu molt de partit!

    ResponElimina